Cantitate/Preț
Produs

The Virgin Way: Cum să asculți, să înveți, să râzi și să conduci (The Virgin Way)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – May 2015

Volumul The Virgin Way – Cum să asculți, să înveți, să râzi și să conduci cuprinde unele dintre cele mai pertinente sfaturi ale lui Richard Branson, oferite în urma experiențelor și întâmplărilor care l-au făcut unul dintre cei mai cunoscuți și respectați antreprenori. Branson își împărtășește cunoștințele cu atenția și optimismul unui prieten apropiat, care te va învăța să fii mai inovator, îți va spune cum poți conduce o companie doar ascultând la ce se întâmplă în jurul tău, cum să ajungi să-ți placă munca ta și multe altele.

Branson consideră că a făcut cea mai bună alegere când s-a retras de la școala de business pentru că, în opinia sa, dacă s-ar fi conformat normelor după care se construiește o afacere, este posibil ca nici Virgin Records, nici Virgin Atlantic să nu fi existat vreodată. Multe dintre reușitele lui Branson se datorează încăpățânării sale de a nu respecta și de a reinventa regulile.

În volumul de față, vei vedea cum reușește să facă toate aceste lucruri.

Este o diferență între a fi lider și a fi șef...

„Dacă până la apariția acestei cărți nu erai sigur ce îi caracterizează pe antreprenori sau de unde le vine setea de a învăța tot timpul experimentând, atunci The Virgin Way va tăia nodul gordian. Toate întrebările de genul „Sunt sau nu antreprenor?“, „Aș putea sau nu să fiu lider?“ își vor găsi răspunsul în paginile acestei cărți. The Virgin Way te va face să renunți la orice altă carte pe această temă, să îți sufleci mânecile și să treci la treabă cu încredere și bucuria de a încerca ceva nou.” Bogdan Ion Country Managing Partner, EY Romania

Citește tot Restrânge

Din seria The Virgin Way

Preț: 4720 lei

Puncte Express: 71

Preț estimativ în valută:
944 1041$ 813£

Carte disponibilă

Livrare express 15-19 noiembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067220209
ISBN-10: 6067220202
Pagini: 360
Dimensiuni: 145 x 205 mm
Editura: PUBLICA
Seria The Virgin Way