PSSST! Motanul Fursec îți aduce de Black Friday reduceri de până la 80%!

 

Odată cu Vinerea Neagră, sosește la librărie și motanul negru care în loc de ghinion, îți aduce cele mai bune oferte la cărțile tale preferate.

Fursec ți-a pregătit reduceri la categorii precum dezvoltare personală, business, cărți pentru copii și nu numai. Vei găsi pe site produse cu discount începând de la 20% până la 80%, iar ambalarea de cadou este gratuită.

Una dintre recomandările noastre este cea mai recentă carte a lui Stephen HawkingBrief Answers to the Big Questions, lansată luna trecută. În aceasta regăsim gândurile finale ale fizicianului de renume cu privire la cele mai mari întrebări despre univers.

Nu puteam lăsa deoparte o carte ce apare luna asta, mai exact Becoming. Michelle Obama îi invită pe cititori în lumea sa, alcătuind o însumare a experiențelor ce au format-o, pornind de la copilărie și ajungând la timpul petrecut la Casa Albă.

Cel mai așteptat titlu din categoria de ficțiune este, fără dubiu, Kingdom of Ash de Sarah J. Maas. Și acesta va avea o reducere specială de Black Friday, de 50%.

Iar cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, poți comanda din timp un cadou pentru cei mici la un preț special. În Santa’s Christmas Journey with Wind-Up Sleigh de la UsborneMoșul trebuie să își facă din nou datoria de a aduce fericire pe chipurile tuturor copiilor din întreaga lume.

Accesează www.books-express.ro în perioada 16-18 noiembrie pentru a descoperi întreaga gamă de reduceri.

Pentru a plasa cât mai ușor o comandă, fă-ți cont pe site, în cazul în care nu ai deja. În plus, poți să-ți pregătești din timp lista de cumpărături, adăugând în wishlist cărțile mult dorite. De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promoțiile din domeniile tale preferate.

Spor la cumpărături! 😀

Pe data viitoare,

#feteledelabooks

 

Vrei să afli cele mai noi strategii pentru o afacere online de succes? Atunci vino la GPeC SUMMIT 2018!

Știm că îți dorești să fii la curent cu cele mai noi tactici de creștere a  vânzărilor afacerii tale online și de a face din aceasta una foarte profitabilă. Dacă îți spunem că poți învăța de la cei mai buni? În cazul în care ți-am captat atenția, nu trebuie să ratezi evenimentul anului în E-Commerce și Marketing Online, desfășurat timp de două zile în perioada 12-13 noiembrie.

Conform unui studiu realizat în țara noastră, în 2018 piața de E-Commerce se va ridica la 3,6 miliarde de euro, în creștere cu 30% față de 2017. Dacă activezi în acest domeniu, GPeC SUMMIT îți aduce speakeri recunoscuți la nivel internațional, autori de cărți devenite bestsellers, dar și experți români dornici să te ajute în evoluția afacerii tale.

Nir Eyal va fi pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT. El scrie și predă despre legăturile dintre psihologie, tehnologie și business, fiind supranumit “The Prophet of Habit-Forming Technology” de către faimoasa publicație The M.I.T. Technology Review. Nir a înființat două companii încă din anul 2003 și este autorul bestseller-ului “Hooked: How to Build Habit-Forming Products”. Cartea se adresează tuturor antreprenorilor, designerilor, comercianților și managerilor de produse și răspunde la întrebarea: Cum reușesc companiile de succes să creeze produse de care oamenii nu se pot lipsi? Hooked se bazează pe numeroși ani de cercetare, consultanță și experiență practică. Eyal a scris cartea pe care și-ar fi dorit-o la îndemână ca și fondator al unei companii start-up: nu o teorie abstractă, ci un ghid pentru a construi produse mai bune.

Brad Geddes este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști PPC la nivel internațional, activând în domeniul de online marketing încă din anul 1998. De-a lungul anilor, a oferit o varietate de servicii de consultanță, printre care: utilizarea și optimizarea conversiilor, poziționarea și dezvoltarea produselor și consultanța agențiilor. Renumita lui carte, “Advanced Google Adwords” reprezintă cel mai avansat ghid care există în acest moment despre Google Adwords. Geddes oferă informații și strategii amănunțite pentru fiecare aspect al utilizării programului Adwords, cu scopul de a crea și gestiona o campanie de marketing de succes. Nu în ultimul rând, Brad Geddes este unul dintre cei mai respectați speakeri internaționali în sfera Google Adwords, participând la peste 85 de conferințe din întreaga lume.

Cei care își păstrează o minte deschisă vor avea mai mult succes decât cei care rămân blocați și se tem de schimbare. Nimeni nu știe mai multe despre utilizarea noilor instrumente și strategii în timp real pentru a construi o afacere, decât David Meerman Scott. Este specialitatea lui. Scott este un strateg de renume internațional, ale cărui cărți trebuie să fie citite de către cei care doresc să-și mărească afacerea. Sfaturile lui îi ajută pe antreprenori și pe organizații să iasă în evidență, să observe și să surprindă inimile și mințile oamenilor. David Meerman Scott este autor și coautor a zece cărți, dintre care trei sunt bestsellers. “The New Rules of Marketing & PR” a fost tradusă în 29 de limbi, iar textul acesteia se folosește în sute de universități și școli de afaceri din lume.

 

Ross Simmonds este speaker, antreprenor, consultant marketing și autor. El este întemeietorul agenției Foundation Marketing, care colaborează cu firme din întreaga lume. El își ajută clienții ca mesajele acestora să ajungă la cât mai multe persoane prin conținutul de pe platformele Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, etc. Ross este autorul cărții “Stand Out: The Entrepreneurs Guide to Content Marketing” și este prezent la diferite conferințe internaționale de renume despre Digital Marketing. 

Russell McAthy este fondatorul companiei CUBED, ce susține o nouă viziune a datelor digitale, care permite brandurilor să înțeleagă modul în care consumatorii răspund cu adevărat la acțiunile lor de marketing atât în mediul online, cât și în cel offline. El a ajutat o mulțime de companii să-și mărească performanța campaniilor de marketing pe baza datelor. Russell este unul dintre cei mai apreciați speakeri, iar competențele sale, mai ales din sectorul Data Analytics, l-au făcut un personaj popular și mult iubit în sfera conferințelor.

Noi, #feteledelabooks, nu aveam cum să lipsim de la acest eveniment, care se va încheia cu cea de a 13-a ediție a Galei Premiilor eCommerce, prezentată de Andi Moisescu. Aducem cu noi și cele mai cunoscute cărți ale speakerilor și te îndemnăm să le ceri și un autograf. Noi îți recomandăm rezervarea exemplarului din cartea ta preferată, plasând o comandă la noi pe site și selectând opțiunea ridicare din librărie la finalizarea acesteia, cu mențiunea evenimentului GPeC SUMMIT.

Oricând ne găsești și online, îți aducem orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale.

Pe curând! 😀

Mearsheimer vine în Romania cu The Great Delusion

În această toamnă, mai precis la sfârșitul lunii octombrie, Romania Energy Center (ROEC) organizează două evenimente ce presupun câte o discuție cu renumitul profesor american de științe politice, John J. Mearsheimer despre ultima sa carte The Great Delusion: Liberal Dreams and International Realities.

Aceasta este prima vizită a profesorului Mearsheimer în țara noastră și marchează un punct de referință pentru comunitatea academică. Evenimentele fac parte din proiectul ROEC Bucharest Talks, care are ca scop conectarea Bucureștiului la elita intelectuală globală a timpurilor noastre. Profesorul american este unul dintre cei mai importanți teoreticieni ai relațiilor internaționale ale secolului XXI. Ideile sale fac obiectul studiului în fiecare manual de relații internaționale, un mesaj care trebuie citit de către toți studenții din cadrul facultății de științe politice.

Un nume de referință în probleme de securitate și politică internațională, John J. Mearsheimer este autorul a șase cărți și numeroase articole publicate în cele mai importante reviste: International Security, The National InterestForeign Affairs. În cea mai recentă carte a sa, The Great Delusion: Liberal Dreams and International Realities, Mearsheimer susține că hegemonia liberală, politica externă urmărită de Statele Unite de la sfârșitul Războiului Rece, este sortită eșesului. E mult mai logic, mărturisește el, ca Washington să adopte o politică externă mai restrânsă, bazată pe o înțelegere solidă a modului în care naționalismul și realismul constrâng marile puteri din străinătate. Se crede în Occident că Statele Unite ar trebui să răspândească democrația liberală în întreaga lume, să promoveze o economie internațională deschisă și să creeze instituții. Această politică de refacere a lumii în imaginea Americii ar trebui să protejeze drepturile omului, să promoveze pacea și să facă lumea sigură pentru democrație. Dar nu asta s-a întâmplat. În schimb, s-a ajuns ca Statele Unite să fie o țară puternic militarizată care subminează pacea, dăunează drepturilor omului și amenință valorile liberale de acasă. Mearsheimer ne spune de ce s-a întâmplat acest lucru.

Timp de două zile, îl vom putea asculta pe domnul profesor Mearsheimer în două locații: în data de 30 octombrie la Academia de Studii Economice București, iar pe 31 octombrie la Facultatea de Istorie din cadrul Universității din București. În ambele zile, intrarea este liberă, studenții și profesorii fiecărei universități având prioritate. Noi vom fi acolo cu o mulțime de copii ale cărții The Great Delusion: Liberal Dreams and International Realities, iar un book-signing este inclus pe durata evenimentelor.

Puteți precomanda cartea pe site-ul nostru aici. La finalizarea comenzii, selectați opțiunea ridicare din librărie,  iar noi vă vom aduce cartea la eveniment. De asemenea, o puteți cumpăra și direct în ziua conferinței, însă copiile vor fi limitate și pentru siguranță vă sfătuim să comandați online. Studenții beneficiază de un preț special de 75 RON. Utilizați codul de discount STUDENT20 când plasați comanda și asigurați-vă că aveți legitimația de student la voi când treceți să luați cartea. 🙂

In an ideal world, where there are only good states, power would be largely irrelevant. – John J. Mearsheimer

Fetele de la Books

 

 

 

Fetele rebele de la Books Express te așteaptă la Bookfest

Săptămâna aceasta, începând de miercuri, vă așteptăm cu drag la Bookfest. Tema noastră e una dedicată tuturor fetelor mici și mari.

Aproape în fiecare zi ne confruntăm cu discriminarea de toate felurile. E atât de natural să spui: e bun, e rău, e slabă, e grasă, e femeie la volan, e un bărbat adevărat, e blondă, dar și multe alte expresii umilitoare și incomparabil mai crude.

Viața modernă e ghidată de etichete, totul se rezumă la ceea ce ar trebui să fii și să fie ceilalți. În pădurea asta de apelative nu prea există ascultare sau măcar atenție la ceilalți, iar comunicarea e mai degrabă manipulare. Dar e mai simplu așa, să mergi pe modele deja știute și definite. Creierul tău e cumva protejat. Exact opusul a ceea ce fac cărțile în general.

Am prins un scurt fragment ieri seară dintr-un film al fraților Wachowski, pe care eu tare-i admir: “Să pui etichete este exact opusul înțelegerii.” Nu credeți?

De aceea, noi, fetele de la Books, vrem să vă spunem așa:

Fetelor, puteți deveni ce vreți. Să nu ne rezumăm acum la mamă, soție devotată, prințesă.  Astea par mai mult niște obiecte decât ființe sau ceva complementar, dar nu tot ceea ce însemnați voi.

Da,  dacă vreți, puteți să ajungeți pe lună, puteți fi campioane la Go, puteți picta, puteți inventa o lume cu totul nouă, una dintre voi ar putea vindeca în sfârșit lumea de cancer, ați putea face ceva grozav pentru ceilalți. Puteți să deveniți orice, nu există un șablon care să vă cuprindă.

Noi venim cu altfel de etichete la Bookfest,  cu câteva modele care să vă inspire, trei femei remarcabile ca fiecare dintere voi: Frida, Marie și Agatha.  Ele au trăit, au suferit, au picat, au făcut lumea mai bună. Și o să fim și noi acolo, și noi la fel vrem să facem lumea mai bună, chiar dacă nu-i tot timpul ușor să fii librar. Nu e chiar cel mai de prestigiu job după standardele societății actuale, ba chiar pe cale de dispariție, zic unii. Noi  nu credem asta, credem că noi librarii facem lumea mai bună și avem un rol  și noi în societate și cultură.

Ne găsiți un pic mai departe de intrarea principală, dar într-un pavilion frumos. La fel ca și anul trecut vom fi în C4, tot lângă Music Media, urmăriți suntetul muzicii pop rock și ne găsiți.

La câțiva metri de noi și mormanele de Good Night Stories for Rebel Girls – dacă nu se epuizează o parte din ele până ajungi (nu cred, avem multe) – se află invitatul special de la Bookfest din acest an, Suedia, ce propune tema “Sweden: Creating Stories”. Chiar nu ne-am vorbit, a fost o coincidență fericită. Iar miercuri la 15:00 au un workshop pentru copii organizat de ilustratori suedezi „Respect pentru diversitate.”

Mai sunt în același pavilion cu noi și o mulțime de edituri academice și de specialitate de la noi, ale căror cărți sunt mai greu de găsit altminteri, dar și scena Agora unde se vor derula evenimente pe toată perioada târgului. Mai multe informații pe site-ul organizatorului, căruia îi mulțumim pentru răbdarea și deschiderea lui: Bookfest

Open your world, We feel you,

Fetele de la Books Express

PS Ilustrațiile sunt realizate de inegalabila noastră ilustratoare Lia Răducanu.

New York 2140. O nouă viziune asupra viitorului de la autorul Trilogiei Marte

New York 2140 este un nou roman science fiction al counoscutului autor de bestsellere New York Times, laureat al premiului Nebula, Kim Stanley Robinson.

Cele mai cunoscute opere ale sale de până acum sunt: Mars (apărută în România ca Trilogia Marte), 2312 și Aurora.

Subiectul cărții New York 2140

În cartea New York 2140 veți descoperi o nouă viziune asupra viitorului. Orașele viitorului se schimbă și noi, oamenii, ne schimbăm odată cu ele.

Apa a crescut, inundând New York-ul. Fiecare stradă a devenit un canal, fiecare zgârie-nor o insulă. Dar oamenii s-au adaptat, orașul a rămas metropola agitată și strălucitoare dintotdeauna.

Jucătorul la bursă vede oportunități unde ceilalți văd probleme. Munca de detectiv nu dispare niciodată, la fel și cea de avocat. Veți întâlni în carte  și o vedetă a interenetului, pe managerul de clădiri, foarte respectat pentru atenția sa la detalii. Mai apar doi băieți care care nu au unde să plece. Aceștia sunt mai importanți pentru viitorul orașului decât și-ar putea cineva imagina. Programatorii locuiesc la mansardă. Dispariția lor duce la o serie de evenimente ce amenință existența tuturor.

Ce părere aveți despre carte?

Editiorii de la Hachette spun că New York 2140 este un roman unic al unui scriitor remarcabil, maestru în imaginarea viitorului. Voi ce notă i-ați da? Așteptăm cu drag recenziile voastre.

15 cărți ilustrate pentru copii adorabile, despre iubire

Cărți ilustrate pentru copii despre iubire limba engleză15 dintre cele mai frumoase cărți ilustrate din lume despre iubire, în engleză. Comandă orice carte de copii oriunde în România prin librarul tău personal.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frumoase cărți pentru copii, recomandate de editura Chronicle.

Care sunt preferatele tale? Fă o listă de dorințe și preferințe sau scrie o recenzie și poți câștiga puncte express pentru următoarele tale comenzi la Books Express.

Cum să te pregătești de o carieră de success- cele mai bune cărți pentru pregărirea MBA

O carieră de success este un demers în care se implică foarte mulți tineri în ziua de azi, iar studiile de tip MBA necesită pregătiri și investiții de materiale, întâlniri, networking, dar mai ales studiu individual și de echipă. Mediul business și carierele cele mai dorite necesită toate aceste ingrediente, iar mulți studenți decid să se dedice pregătirii pentru programele de MBA internaționale, care le promit beneficii, conform studiilor recente:

În 2016, 88% dintre angajatori plănuiesc să angajeze absolvenți recenți de MBA.

Pentru a-ți asigura admiterea în cadrul unui program MBA, pregătirea eficientă constă în ghiduri și cărți alese atent cu materiale și teste pe care se pot exersa tipurile de examen dar și întâlnirile de pregătire și networking cu universitățile care oferă acest tip de program.

Cele mai recomandate cărți de pregătire pentru MBA:

The Official Guide for GMAT Review 2017 with Online Question Bank and Exclusive Video

The Official Guide for GMAT Review 2017 este cea mai respectată resursă de pregătire a examenului GMAT. Studenții pot găsi strategii eficiente și sfaturi practice pentru pregătirea examenului de la experții din cadrul The Graduate Management Admission Council, împreuna cu un ghid cu informațiile esențiale de gramatică și matematică. Cartea este un material complet de pregătire, prin accesul pe platforma dedicată (gmat.wiley.com): un test inițial care te poate ajuta să găsești nivelul de studiu potrivit dar și secțiunile care au nevoie de studiu suplimentar.

Pregătirea pentru GMAT și MBA este acum accesibilă datorită acestui ghid complet de studiu care conține 61 de întrebări cantitative, 61 de teste verbale și 8 teste de argumentare. Continue reading “Cum să te pregătești de o carieră de success- cele mai bune cărți pentru pregărirea MBA”

Rebel Girls: Ne-am săturat să fim prințese

Good night stories for Rebel GirlsVreau să povestec  despre o carte: “Good Night Stories for Rebel Girls” și vreau în același timp să aflu ce a atras așa de multe persoane, inclusiv din România, la acest format de povești în care femeile fac și altceva  în afară de a-și îndeplini menirea de soție și mamă. Mai ales că acest gen de carte pentru copii nu prea exista până anul trecut.

Am cercetat acest fenomen cu ajutorul celor care au fost intrigați și ei de posibilitatea unei cărți care nu numai că educă independența fetelor dar și la provoacă la modelarea acestora în femei cât mai puternice. Mame, dar și tați responsabili, cititori care au fost mișcați de proiectul Kickster “Good Night Stories for Rebel Girls”, femei independente de azi care doresc să vadă în jur mici eroine mâine și în fiecare zi. Continue reading “Rebel Girls: Ne-am săturat să fim prințese”

Neil Gaiman

Neil Gaiman
Neil Gaiman

Neil Gaiman (n. 1960, Portchester, Anglia) este un scriitor de literatură fantasy, literatură pentru copii, proză scurtă, benzi desenate, romane grafice și scenarii de film.

 

 

 

Unul dintre cei mai importanți și prolifici scriitori din zilele noastre, acesta este responsabil pentru seria de romane grafice The Sandman și pentru romanele Coraline, American Gods, The Graveyard Book sau Stardust.

Continue reading “Neil Gaiman”

Cele 17 cărți nominalizate la premiile Nebula 2017

Premiile Nebula sunt recunoașterea anuală a celor mai bune lucrări literare în genurile science fiction și fantasy publicate în Statele Unite ale Americii.

Organizatori sunt Societatea Scriitorilor de Science Fiction și Fantasy din America, asociație non-profit a profesioniștilor din domeniu.

Prima ediție a avut loc în 1966, premiile fiind acordate celor patru categorii literare care vizau dimensiuni diferite ale operelor: proză scurtă, povestire, nuvelă și roman. De atunci s-au mai adăugat la categorii și acelea de scenariu și text pentru adolescenți.

De-a lungul timpului printre laureații și nominalizații la aceste prestigioase premii s-au numărat George R.R. Martin, Frank Herbert, Isaac Asimov, Larry Niven, Arthur C. Clarke, Orson Scott Card, Roger Zelazny, Ursula K. Le Guin sau Neil Gaiman.

Continue reading “Cele 17 cărți nominalizate la premiile Nebula 2017”